PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Szamóca-feketeáfonya

Álomital. Aki a szamócát nagyon kedveli, imádni fogja ezt a pálinkát. Ugyanakkor az áfonyakedvelők sem maradnak élmény nélkül, mert ha a háttérben is, de ott az áfonya.

De egyáltalán nem szerényen. Ez különösen az utóízre érvényes és a száraz próbára. Tehát: domináns, karakteres szamóca illat, visszafogott áfonyával. Ízében lekerekedett gyümölcsösség áfonya jegyekkel, kissé szegfűszeges, már-már csokoládés. Ugyanakkor az 50 fok ellenére könnyed gyümölcsösség jellemzi. Az utóíz lekváros, áfonyás, a száraz próba tiszta szamóca és a legvégén áfonya.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.