PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Sárgamuskotály szőlő

Házi csemege. Ez a pálinka bebizonyítja, hogy a legősibb fehérszőlő fajta egyike miért is lehet szerethető párlat alapja. Azért mert rendkívül gyümölcsös, muskotályos, fűszeres, és illatos.

Elegáns pálinka ez: egy kicsit mézes, egy kicsit édes, mint a szőlőből készült must. Csak éppen jóval erősebb. És legyen is az! Ízében a szőlő dominál, mégpedig az érett szőlő, már-már felidézi a töppedt szemek ízvilágát. A nyári napsugaraknak köszönhető teltségét megőrzi a garatban is, az érleléstől kissé vaníliás, a színe halványan aranysárgás. Utóízében tipikus muskotály.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.