PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Piros vilmoskörte

Édenkert. Illatában tipikus vilmoskörte, szép virágillattal és citrusos jegyekkel. Mindez kellően intenzív, de egyáltalán nem harsány. A vilmos majd kiugrik a pohárból, de a szesz úgy fogja vissza, hogy a gyümölcsössége megmarad.

Pedig az 50 fok, akár mindezt el is nyomhatná. De nem nyomja el. Sőt, az alkohol erősíti a körtét. Igazi piros vilmos. Az íze pedig? Tökéletes vilmos. Esetleg körtebefőtt? Vagy mindkettő? Igen, mindkettő. Miért? Mert kellemes, lágy, gyümölcsös az íze, hosszantartó utóízzel. Nincs tolakodó részlet, még a magas szeszfok sem üt, sőt. Szóval összhang van, de még milyen!

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.