PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Mézes ágyas szilva

A vágy tárgya. Szolid virágillatok, nem tolakodó és mintha az aszalt szilva csak távolról szemlélné a pálinkát, de a lekvárjelleg azonnal megmutatja magát. Édeskés illatfelhő kevés fűszerrel.

Ízében remek, ott szilva, a mandula, a csokikrém és a méz. A garatban aztán végleg kiteljesedik, itt érvényesül csak igazán a szilvaágy hatása: lágy, selymes, kellemes. Az utóíze izgalmasan pikáns, kicsit olyan mint a keserű csokoládé mézbe mártva és hozzá jön egy kis mandula fíling A száraz próbája igazi élmény: illat- és ízorgia, krémes, már-már tokaji esszencia.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.