PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Mézes ágyas kajszibarack

Édes csoda. Visszafogott, de érezhető virágillatok, aszalt barackra hajazó „cukrászda” érzéssel vegyítve és kellően marcipános háttérrel. Mintha a mézillat sok lenne, de még sem sok, sőt, kell is ennyi.

Emellett barátságos gyümölcsösség bujkál az illatában, megfelelő virág aromákkal, kicsit rózsás, de a liliom is felfedezhető. A szájban kellemes élmény, azonnal felbukkan a barack, a méz íze szinte halovány, de azért úgy van jelen, hogy mégis érezhető. Utóíze tisztán az aszalt baracké, kicsit fűszeres is, kicsit lekváros is. A száraz próba: mazsolás hatás.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.