PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Málna

Málnavarázs. Szerethető málnaillat, intenzív, de nem agresszív, hanem tipikusan gyümölcsös. Az íze legalább olyan ígéretes, mint az illata, nem csak a friss málnát idézi, hanem valamilyen málnás süteményt is.

Az alkohol mutatja magát, de kellően a háttérben marad. Az íze legalább olyan ígéretes, mint az illata, mintha málnaszörpöt kortyolna az ember. A garatban aztán valósággal „felrobban”: mély, érett klasszikus aroma, harmonikus, gyümölcsös méghozzá krémes jegyekkel és fűszeres hatásokkal. Utóíze talán még az illatánál is többet mond: varázslatosan málnás.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.