PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

 

KÓSTOLÓ

A pálinka társasági ital. Kellemes hangulat, megfelelő környezet, valamint szakértelem kell hozzá.

És pohár.

Nem mindegy hát, hogyan fogyasztjuk ezt a nemes italt. A pálinka lényege ugyanis nem az alkohol, hanem a gyümölcs. Az illat és az íz harmóniája.

 
 

Mézes különvélemény

 

A Pajor pálinkák készítőiként a pálinka és a méz kapcsolatáról különvéleményünk van. Tudomásul kell venni, hogy vannak, lesznek fogyasztók, akik nem szeretik az erőteljes alkoholokat. Rájuk is gondolni kell. Meg a fiatalokra és a hölgyekre is. A mézes pálinkának itt az Alföldön egészen Szabadkáig komoly hagyománya van. Ezért készítünk mézes-ágyas párlatot, az alapanyag 100%-ban tiszta gyümölcspálinka és akácméz. Innivalón finom. Ez persze mit sem változtat azon, hogy az 50 fokos pálinkában hiszünk. Mégiscsak az az eredeti. Kóstolni kell, ennyi az egész!

   

A hely szelleme

Szóval, a pálinka igazi társasági ital, beszélgetős, barátkozós gyümölcspárlat. Fontos a hely szelleme, a fogyasztási hőmérséklet. A kóstolás élvezete. Szerencsére az ma már nem szorul magyarázatra, hogy a pálinka minősége 70-80 százalékban a gyümölcs és a cefre minőségétől függ. Kiváló gyümölcsből lesz kiváló pálinka. De, amikor tisztességes módon, a szakma szabályainak maximális betartásával prémium pálinkát főzünk, még csak annyit tettünk, hogy főztünk egy prémium italt. Azt értő módon is kell megkóstolni. Hogy élvezni, és szeretni tudjuk.

   

Exkluzív kóstolóterem

Mindezt megkapja tőlünk Kecskeméten, pálinkafőzdénk telephelyén a márkaboltunkban és exkluzív kóstolótermünkben. Előbbiben húsz vendéget tudunk fogadni, Pajor pálinkáspoharakban kínáljuk a kóstolóként kiválasztott pálinkáinkat, közben megtekinthetik a Pajor pálinkacsaládokat. Az utóbbiban kisebb baráti társaságok különleges körülmények között, igazi pincehangulatban, 1974-ben készített tűzzománcokkal díszített „pálinkahordóban” élvezhetik vendégszeretetünket. Megmutatjuk a főzdét is, megismerhetik közvetlen közelről a technológiát. A hely szellemét. Mert tudjuk, fontos a találkozási hely.

A hely, ahol közvetlenül lehet megszólítani fogyasztóinkat, ahol közvetlenül lehet lemérni, és megbeszélni, mi a véleményük a Pajor pálinkákat kedvelőknek egy-egy új, vagy éppen már megszeretett párlatunkról. Akár kellemes zene kíséretében, kóstolófalatok vagy éppen egy finom vacsora előtt vagy után, de akár egy kellemes szivar társaságában. Azt valljuk: ha már minőségi a termék, és prémium kategóriás az ár, akkor a hely és a körülmények is legyenek ehhez méltók.