PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Kökény

Az erdő íze. Ha igaz az, hogy a kökény édesapja a szilva, akkor ennek a pálinkának a nagyapja is a szilva volt! Pikáns, kicsit fanyar, tele az erdő ízeivel. Megcsípte a dér, ott az „illata”, kicsit édes, nagyon jó.

Kóstoltak már marcipánt? Nos, ha nem, akkor egy korty ebből a kökényből és máris tudják, miről beszélünk. Erdei illatok szabadulnak ki a pohárból, kellően gyümölcsös, lendületes, friss és fűszeres. Aztán az íze! Igen, kicsit szilvás, kicsit marcipános, de franciásan pikáns, mintha friss fűszernövényeket, tárkonyt, bazsalikomot áztattak volna benne. Harmonikus, testes, robosztus pálinka.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.