PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Barackpálinka

Kecskemét környéki homokvidék napsütötte lankáin termő zamatos kajszibarackból készült pálinka. Kedvelt pálinka lesz, mert illatában nem hogy nem nehéz, hanem könnyed és ízében is a friss gyümölcs dominál. Mintha a mag sok lenne, de még sem az, sőt, kell is ennyi.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.