PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Kecskeméti barack díszdobozban

Eredetvédett Barackpuding. Visszafogott, de érezhető virágillatok, aszalt barackra hajazó „cukrászda” érzéssel vegyítve és kellően marcipános háttérrel. Az illata kellemesen gyümölcsös, friss, kicsit virágos.

Ez a tökéletes barackillat. Az íze visszafogott, de karakteres és rögtön körbefut a szájban, minden benne van a barackból: kicsit fűszeres, kicsit marcipános magzamattal és enyhe mazsola is ott van a legvégén. Kortyolgatva tipikus barackízek jönnek elő, kellően lekváros, kellően meggyőző. Lecsengése hosszantartó, igazi kajszi, ott van az alkohol, de még sincs.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.