PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Kajszibarack

Barackpuding. Visszafogott, de érezhető virágillatok, aszalt barackra hajazó „cukrászda” érzéssel vegyítve és kellően marcipános háttérrel. Mintha a mag sok lenne, de még sem az, sőt, kell is ennyi.

Ez a tökéletes barackillat. Az íze visszafogott, de karakteres és rögtön körbefut a szájban, minden benne van a barackból: kicsit fűszeres, kicsit marcipános magzamattal és enyhe mazsola is ott van a legvégén. Kortyolgatva tipikus barackízek jönnek elő, kellően lekváros, kellően meggyőző. Lecsengése hosszantartó, igazi kajszi, ott van az alkohol, de még sincs.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.