PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Irsai Olivér

Szőlőskertek királya. Nincs mese: az alapanyag és a végeredmény királyi. Nemes. Az egyik legjobb - a legkedveltebb szőlő, a legszebb párlat, íz- és illatbomba, ez mind az Irsai Olivér.

Kellemes szőlő illattal nyit a pálinka, azonnal mutatja magát minden, ami az Irsaira jellemző. Gyümölcsös, kellemes. Az íze simogató, kedves, az alkohol erősíti a szőlő zamatát. Rögtön előbukkannak az édesfűszerek, amitől aztán az egész pálinka krémessé válik. Utóíze hosszantartó, a szárazpróba egyenes varázslatos. Szép, igazán komplex szőlőpálinka.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.