PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

Pálinkáink

A Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.

 

Főzde

Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.

 

Kóstoló

A pálinka társasági ital. Kellemes hangulat, megfelelő környezet és szakértelem kell hozzá. És pohár. Mindezt megtalálja nálunk.

 
 
               

Nyerésben

Saját lepárlású pálinkáinkról immáron bátran állíthatjuk: elnyerték mind a vevők, mind a szakma elismerését. Az elmúlt években különböző magyar illetve szlovák szakmai versenyeken sorra nyertük az arany, - ezüst- és bronzérmeket.
Pillantsanak bele a számos versenyről és díjról készített áttekintésünkbe!

 

 

Cégtörténet

Cégünk 1992-ben kezdte el működését Pajor Jenő vezérigazgató vezetésével.
Termékeink – fogyasztóink ragaszkodásának köszönhetően - ma már megtalálhatóak az ország szinte valamennyi nagykereskedésének kínálatában, illetve a kiskereskedelemben és a vendéglátásban. Úgy gondoltuk, vásárlóink igényeinek akkor felelünk meg leginkább, ha megmutatjuk magunkat a prémium kategóriában is, ezért 2007-ben megépítettük kereskedelmi pálinkafőzdénket.