PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Feketeszeder-málna

Szédítő élmény. Kellemes illattal nyit, kicsit orgonára hajaz, de tipikusan szedres, a málna diszkréten megbújik a háttérben. Az íz komplex és kellően telt, kissé fűszeres, de a szeder dominál végig.

Kellően fanyar, ám a málna „édessége” ezt úgy kompenzálja, hogy a pálinka gyümölcsössége ideális. Az utóízében gyógynövényes jegyek is mutatkoznak. A száraz próbája komplex, kis parfümmel vegyítve és málnásan szedres, sima és bársonyos. A szeder dominál, de az illatában és az utóízében ott a málna, ám a szeder kedvessége, kissé pikáns íze és kellemes illata is megjelenik.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.