PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Érlelt szilva

Házi szilvalekvár. Visszafogott virágillatok, karakteres gyümölcsös jegyek, szemnek kellemes szín, enyhén vaníliás illat. A szájban rögtön megmutatkozik a füstös jelleg, előbukkan, de nem agresszíven a hordóíz.

Vagyis ízében tökéletesen tükrözi az illataromákat, sőt, a hordó is mutatja magát, nem tolakodóan, de határozottan. Tipikus szilva, decens fahéj zamatok, a hordótól kicsi mandula. A garatban kiteljesedik, itt érvényesül csak igazán az érlelés: lágy, selymes, kellemes. Összhangban az illat, az íz, a hordó és a szilva: fűszeres összetettség és harmonikusan beépült vaníliás hordójegyek. Utóíze hosszú, lekvárjegyekkel teli.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.