PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Érlelt Kajszibarack

Pálinka a barackosból. Az illata kellemesen gyümölcsös, friss, kicsit virágos, nem tolakodó az alkohol, a hordó vaníliája diszkrét, ám minden, ami a barackra jellemző fölfedezhető.

A színe megkapóan aranysárga. Ízében karakteresen gyümölcsös, benne van az a kis magzamat, ami kell a barackpálinkához és kellően citrusos. Lekvárjegyei teltek, és gyümölcsösek. Kedvelt pálinka lesz, mert illatában nem hogy nem nehéz, hanem könnyed és ízében is a friss gyümölcs dominál. Utóíze kellően hosszú, lekváros és egy kicsit kompótos. Mint a befőtt a nagymama konyhájában.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.