PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Érlelt Cigánymeggy

Mágikus cigánymeggy. Visszafogott gyümölcsösséggel nyit, már-már szerénynek tűnik, de csak egy pillanatra. Aztán előbukkan a friss gyümölcs, egy kis marcipán, egy kis fűszer.

Ezeket aztán az íz is felerősíti egy kis étcsokoládés érzettel a háttérben. Picikét fanyar is, de csak annyira, amennyire annak kell lennie. A halványsárga szín illik a meggyhez. Az alkohol persze dominál, különösen a garatba érezhető az 50 fok. Az utóíze tipikusan a fahordó vaníliásságát mutatja meg, lekváros, likőrös, enyhén krémes, kiteljesedik a magzamat, és ami a lényeg: hosszú.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.