PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Cigánymeggy

Meggyes-marcipános. Azonnal azonosítható a cigánymeggy íz- és illatvilága. Minden bizonnyal a kellő magzamat, a meggyes illat, és a gyümölcsös íz miatt. Mintha most szedtük volna a meggyet a fáról.

Könnyed illat, egyáltalán nem agresszív, de barátságos, az alkohol pedig diszkréten – már ha 50 fok esetén ezt mondhatjuk – a háttérben marad. Az íze klasszikus meggy, pikáns, megfelelő magzamattal, mintha a szegfűszeg is tetten érhető lenne. Vagy talán a szegfűbors? Szóval, visszafogottan fűszeres, édes gyümölcsjegyekkel, erőteljes a garatban. Tipikus cigánymeggy. Illatában és ízében egyaránt.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.