PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

CÉGISMERTETŐ

Cégünk 1992-ben kezdte el működését Pajor Jenő vezérigazgató vezetésével.

Termékeink – fogyasztóink ragaszkodásának köszönhetően - ma már megtalálhatóak az ország szinte valamennyi nagykereskedésének kínálatában, illetve a kiskereskedelemben és a vendéglátásban. Úgy gondoltuk, vásárlóink igényeinek akkor felelünk meg leginkább, ha megmutatjuk magunkat a prémium kategóriában is, ezért 2007-ben megépítettük kereskedelmi pálinkafőzdénket.

 

 

A Pajor pálinka 20 íze

Itt a környékbeli gyümölcstermelőktől felvásárolt válogatott gyümölcsökből, irányított erjesztés után főzzük a Pajor pálinkákat. A prémium kategóriájú termékcsalád 20 féle ízvilágot kínál fogyasztóinknak, mint pl. barack, szilva, cigánymeggy, szamóca-feketeáfonya, málna, birs-goldenalma, bodza, piros vilmoskörte. A barackpálinkát és szilvapálinkát eperfahordóban is érleljük, a cigánymeggypálinka pedig cseresznyefahordós érleléssel is forgalomba kerül. A könnyedebb, lágyabb ízeket kedvelők számára megalkottuk a Mézes Ágyas családot. A pálinka és az akácméz a gyümölcsággyal együtt kedvessé, selymessé teszi a Pajor pálinkákat.

Hagyomány és szakértelem

A kiváló pálinka készítése már a gyümölcsfajták kiválasztásánál elkezdődik. Kecskeméten és környékén a kedvező adottságoknak – homokos talaj, sok napsütés – köszönhetően rendkívül zamatos, magas cukortartalmú gyümölcsök teremnek, de az íz- és illatanyagok megőrzéséhez a pálinkafőzés mestereinek szakértelme is szükséges. A kiváló pálinka készítésének végig kell követnie a gyümölcs útját a rügyfakadástól a gyümölcs feldolgozásán, erjesztésén, főzésén, érlelésen keresztül a fogyasztásig.

A Pajor pálinka hagyományosan 50 fokos, de forgalmazunk 40, illetve 45 fokos pálinkákat is.

Hungarikum

A pálinka hungarikum, egyben nemzeti italunk, nemzeti értékünk, melynek az elmúlt években folyamatosan nőtt a presztízse, az Európai Unión belül oltalom alatt áll. Cégünk eredetvédett pálinkája, a Kecskeméti barackpálinka egyedi tervezésű, a kecskeméti Városháza képével megfestett üvegben kínáljuk kétféle kiszerelésben. Megtisztelő számunkra, hogy a város Polgármesteri Hivatala is ezt a termékünket ajándékozza vendégeinek.

Nyerésben

Saját lepárlású pálinkáinkról immáron bátran állíthatjuk: elnyerték mind a vevők, mind a szakma elismerését. Az elmúlt években különböző magyar illetve szlovák szakmai versenyeken sorra nyertük az arany, - ezüst- és bronzérmeket. ...tovább