PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Bodza

Tavaszi mező. Tipikus bodza illat, kissé muskotályos is, kissé virágos is. Lágy fűszerezettség jellemzi, mindez dinamikusan, de nem hivalkodóan van jelen a pohár körül.

Tiszta bodza, tiszta gyümölcs, intenzív, már-már parfümös – ez az illata. Ennél már csak az íze izgalmasabb, rejtelmesebb: selymes, lágy, gyümölcsös, muskotályos, szóval tökéletes. Vagyis igazi bodzás, soknak tűnik az alkohol, de lehet csak azért, mert egy kicsi mézes is. De csak soknak tűnik, mert a garatban győz a bodza. Az utóíze hosszan tartó, újra kóstolásra ösztönző.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.