PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Birs-Goldenalma

Ízbomba. Lehet szeretni, itatja magát, mert könnyed illattal nyit, rögtön megmutatja a magát a birs, a golden is ott van, de a háttérben. És ott bujkál egy kis virágillat is.

A szájban merő meglepetés, hiszen csak annyira fanyar, amennyire a birs miatt annak kell lennie. És persze ott az erő, az 50 fok, de az alkohol nem gyűri le a gyümölcsös ízeket. Itt már markánsabban jelentkezik a golden, különösen a garatban. Az utóíz kellően hosszú, de inkább birs, mint golden. És persze: gyönyörű lekváros jegyek, kellően érvényesül a birs markáns íze. Olyan, mint a birssajt friss almával.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.