PÁLINKÁINK   FŐZDE   KÓSTOLÓ   CÉGTÖRTÉNET   KAPCSOLAT

 

Besztercei szilva

Szilvás gombóc. Az illata a friss gyümölcsé, összhatásában tavaszi virágokkal teli mezőt idéz. A kis citrusosság kimondottan a javára válik, persze az érett szilva illata is.

Szóval domináns szilvaillat árad a pohárból, de nem túlságosan telt, ugyan marcipános, ám nem túlzottan és mintha kis méz is lenne valahol nagyon hátul. A marcipán az ízében is ott van, és ez az íz erősíti az illat keltette vágyat. Kellemesen gyümölcsös, a magzamat kellően visszafogott, de jelen van. Tényleg olyan, mint a friss gőzölgő szilvás gombóc.

100% gyümölcs - Kecskeméten és környékén illatos, zamatos gyümölcsök teremnek. A Pajor pálinkákat kizárólag ezekből az érett, válogatott gyümölcsökből főzzük.
100% pálinka - Megfelelő előkészítés, gondos erjesztés, feszes lepárlás, majd pihentetés vagy hordós érlelés után kerülnek a palackokba gyümölcspárlataink.
100% hagyomány - Évszázados emlékeink vannak arról, hogy a gyümölcs a pálinkában 50 fokon mutatja meg igazán a lelkét. Ezt a hagyományt őrizzük.